Älskar när min dotter är trött

Hem efter jobb/dagis och byta skor till gummistövlar. Lite park med Thalia, hade med saft och kex. Sen gick vi förbi en ny öppnad kines, de har aaallt. Jag plocka bara lite julpynt, byggde granen i söndes men den är fortfarande lite naken.

Först hittade Thalia allt möjligt att plocka på sig, frozen glas, bestik, tallrik. Hon till o med hittade en leksaks kundvagn som la i allt. Sen hittade hon en potta (läs: aldrig ens velat sitta på en förr) - som hon sedan sprang i väg i butiken och försökte dra ner byxorna och sätta sig på, jag i panik efter såklart. Där efter va de den, "mama pipi".. Ok, toalett besök sen handla färdigt. Innan dess råka hon ta sönder en glitter påse påvägen till kassan. Väl hemma igen, toa besök igen för tjejen. Mamma spolade och dags för tvätta händerna men istället 30 skrik efter la caca som hade spolats ner. Wah trött tjej idag!

När ditt barn bråkar om allt, är det alltid samma svar. Sömn. Punkt. Lärt mig det så försökter intala migsjälv att bita ihop. Efter en stund, sängen och försöka varva ner är de ok igen. Puh.

Allmänt | |
Upp